Lezingen van Leo van Woerden

Het brein en prestatievermogen

Leo van Woerden is met zijn academische achtergrond en passie voor het brein de ideale spreker over mentale fitheid. Op intrigerende wijze weet hij te vertellen over de belangrijkste factoren die ons brein en dus ons prestatievermogen beïnvloeden. Zie hieronder de huidige lezingen. Informeer altijd vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

lezingen van Leo van Woerden

Slapend op weg naar mentale fitheid

Theoretische gezien heb je alles op orde om het beste uit jezelf te halen. Je hebt alles gepland, een goed overzicht van alle taken, bent actief, hebt genoeg sociale contacten en bent lichamelijk gezond. Toch vallen de prestaties tegen. Mogelijk mist een goede slaap. Wanneer je goed slaap weet je meer uit je leven te halen. Hoe zorg je hiervoor? In deze lezing vertelt Leo over het belang van slapen aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Na deze lezing weet je dezelfde nacht al stappen te zetten richting een betere slaap.

lezingen

Leo zijn missie is om mensen te helpen het maximale uit hun leven te halen. Na meer dan 20 jaar studie en ervaring ziet hij dat mensen die mentaal in balans zijn op het gebied van motivatie, focus en energie, succesvoller zijn in het behalen van hun doelen.

Leo van Woerden

BOEK EEN LEZING VAN LEO VAN WOERDEN

Neem contact op met neurofysioloog en spreker Leo van Woerden. Informeren is altijd geheel vrijblijvend. Ontdek de tarieven en beschikbaarheid.