Over Leo van Woerden

Vanaf jonge leeftijd had Leo van Woerden al een passie voor het brein. Het was er zogezegd met de paplepel ingegoten. Zowel zijn grootouders als ouders waren bezig met het brein en Leo zette dit natuurlijk voort.

Hij is gestart met het bestuderen van het menselijke lichaam tijdens de studie Medische Beeldvorming aan de Hanze Hogeschool in Groningen waar hij zijn eerste bachelor behaalde. Hij studeerde verder en behaalde zijn 2e Bachelor in Biomedische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en studeerde af als drs. in de Neurofysiologie. 

over Leo van Woerden

JE BREIN IN BALANS OM TE KUNNEN GROEIEN

Tijdens zijn studie onderzocht hij het menselijke brein. Leo raakte steeds meer geïnteresseerd om producten en diensten te ontwikkelen om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen met zijn kennis. Wat zorgt ervoor dat ons brein optimaal functioneert en welke mogelijkheden hebben we nog niet benut? Iedereen kent die momenten waar je in een flow terecht komt en optimaal weet te presteren. De basis hiervan is optimale balans want dat maakt dat je als mens in de flow kunt komen en echt zult gaan groeien. Het doel van Leo is om een gezonde, natuurlijke en verantwoorde manier mensen te helpen hun brein in balans te brengen en te houden. Om vanaf dat punt hacks toe te kunnen gaan passen die dan maximaal effectief zijn.

Lezingen van Leo van Woerden

Lezingen over mentale fitheid

Leo van Woerden is met zijn academische achtergrond en passie voor het brein de ideale spreker over mentale fitheid. Op intrigerende wijze weet hij te vertellen over de belangrijkste factoren die ons brein en dus ons prestatievermogen beïnvloeden. Informeer altijd vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Mindmints

Leo onderzocht de natuurlijke balans van de chemie in ons brein en de beschikbare natuurlijke voedingsstoffen in de markt. Na jarenlang onderzoek werd zo mindmints.nl geboren. Drie tabletten met formules van natuurlijke ingrediënten die het brein in balans brengen en je brein helpen om optimaal te kunnen presteren. De inzichten uit zijn onderzoeken vat hij ook samen in zijn lezingen zoals, wat zijn de factoren die ons brein optimaal laten presteren en wat is het belang van slaap?

Leo van Woerden

Boek een lezing van Leo van Woerden

Neem contact op met neurofysioloog en spreker Leo van Woerden. Informeren is altijd geheel vrijblijvend. Ontdek de tarieven en beschikbaarheid.